22.4.09

Sundey si to dnešní tričko...

Začínám propadat predospělé depresi... osmnáctka absolutně nesplňuje požadavky na imponující číslo-aspoň vizuálně. Z praktického hlediska má svůj význam, leč nechápu kupříkladu, proč se mě na věk neptali před pár lety.. to jim to bylo jedno a nalili, zato teďkon má každý starost. Paradox. Nicméně... pár událostí, jež jsou podstatné...

Předně, jsem přítelkyně. Tak. Rrrrobotroniiix.)

Pak také... FiXa se povedla... ale byla jsem jakási mrtvolná, že jsem si ji užila míň než obvykle... každopádně chlapci hráli skvěle a dlouho...a aj takové zapomenuté kusy jako Samurajský meče a Letadlo a aa....aááá. Nevim. Nepamatuju. Vím jen, že sem někde v davu zahlédla svoju sousedku... a Mag byl vtipný a Jirka otrávený. Tak.

20. příštího měsíce nastane ten os(t)udný okamžik, když pravděpodobně neudělám závěrečný jízdy a propadnu a bude to trapas a tak vůbec... eáá.

Vertigo.... je psychofilm.

Kolo je dobrý dopravní prostředek.

Karmella má nový účes, a kdekdo ji přesvědčuje že nejni zas tak ostříhaná-tupouni a slepci ste! Fest!

Nálada se střídá rychlej než je únosné-to bude ta energie. Pak jsou tu ještě vnější faktory, mezi něž se řadí i jistí lidé-chtějí mě vyhodit z baráku-fuňk. Ale kdopak by jim pak otročil... proč nemůžu žít jako Pipilotta Dlouhá Punčocha, která svého otce Efraima Dlouhou Punčochu neviděla jak je rok dlouhej? Nebo s bandou odvázaných teplých alternativců, kteří nejedí maso a jsou na stejný vlně...

nebudu pochmurná, stačí že jsem můra.

wishlist dodám:))




14.4.09

Yummy dummy...



Jo... jistě. Cítím se prachbídně. Pociťuje velké množství více či méně protichůdných pocitů, vztahujících se k různým věcem. To je ale hezká věta, co... Jak z deníku panny z konce minulého století. A to teda já nejsu. Uznejte.

Děje se toho mnoho... dycky mě napadně nějaká formulace, jak to sepsat (bloggerská deformaceXD), ale pak se změní nálada (jsem changeable.)) a kašlu na to.

Btw spolupráce s novou modelkou je úžasná. Nehýbe se, pokud jí k tomu nepomůžu já nebo povětrnostní podmínky, nekecá mi do toho a pokud má nějaký, byť kritický názor, nechá si ho hezky pro sebe. Víc na deviantArtu.

2.4.09

Zatraceně veselé jaro....

Rozhodně si nechci stěžovat. Ani náhodou. Ale začínají se u mě projevovat jarní příznaky (možná i přízraky!) z aprílového počasí. Nemá žádnou souvislost s aktuálním počasím za oknem... jen, dycky mám takovou euforku a pak na mě najednou padne splín... kvůli kravině třeba.
I když těch splínotvorných faktorů je zatraceně hodně... Prej sem teďkon v zádumčivým stavu, heh. J mimojiné jsem si šla vybrat brýle... což mě teda vrhá do depky... protože...ech. Bla. Jsem lemra a zádumčivá a nechci se svěřovat.