26.12.08

Někdo má...

krásné djembe... co leželo pod stromkem.) a je moc maléé... a někdo ne.)


asi dvacet stehů v uchu a značně neslušivý plastový límec a někdo ne.)


Někdo je lemra a nechce se mu psát a někdo není.) If, buď mumú... a pojď do toho:)

21.12.08

Jsem první Rozmar...
Třetí čarodějnice...
Jednou budu teta Ropuš!
...ach... jak je krásné vědět, že nejsem až tak sama... díky T.

20.12.08

Včera

...jsem si měla jít nechat proděravět ucho! A nešla jsem, z důvodu nedostatku financí... Dnes jdu plesat, a asi budu řešit to samé. No nic. A mimochodem, mám ráda filmy s atmosférou... a tu Juno má.) má i užasnou hudbu. Wrrrrau!

19.12.08

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááá... zkazili mi dětství! Bella je přece blonďatá a Edward mnohem hezčí! Připomeńte mi, že nemám zkoušet dívat se na filmy, jejichž knižní (a pochopitelně lepší") verze jsem četla!
Jít na Juno byl každopádně skvělý, přímo blyštící se nápad... ten film je úchvatný... a neptejte se, co se mi na něm líbí... prostě líbí. A hudba též.



15.12.08

Juno

Asi se nechám strhnout běsnícím davem a zajdu do kina. Na Juno. Kdo jde se mnou? ;)



Neee-e? Nevypadám dostatečně reprezentativně?

Zdál se mi kráásný sen.

Byl v něm nějaký úžasný a dokonalý chlapec v tyrkysově modré (mojí! úžasné!) barvě a dal mi pusu na čelo a miloval mě, neptej se jak to vím, to se pozná...
Že se mi zdaj sny a ráno nic není, všecko je snění a nic se nezmění... Achjee.

9.12.08

TAk se mi to líbí, tak to má být... každej den něco... abych nemusela a nemohla moc přemýšlet... o tom, jak moc přemýšlim, filosofovat se nemá... a už vubec ne o samotě... Tož tak. Stručně.

7.12.08

Say Oh!

Nic se nedělo
v rádiu hráli mši pro severní Čechy...
vítr foukal a Amazonky se bavily...

5.12.08

Víte, jak bude vypadat angličtina za pár let? Je to lehce zábavné...

The European Commission has just announced an agreement whereby English will be the official language of the European Union rather than German, which was the other possibility. As part of the negotiations, the British Government conceded that English spelling had some room or improvement and has accepted a 5-year phase-in plan that would become known as "Euro-English".

In the first year, "s" will replace the soft "c". Sertainly, this will make the sivil servants jump with joy. The hard "c" will be dropped in favour of "k". This should klear up konfusion, and keyboards kan have one less letter. There will be growing publik enthusiasm in the sekond year when the troublesome "ph" will be replaced with "f". This will make words like fotograf 20% shorter.

In the 3rd year, publik akseptanse of the new spelling kan be expekted to reach the stage where! more komplikated changes are possible. Governments will enkourage the removal of double letters which have always ben a deterent to akurate speling. Also, al wil agre that the horibl mes of the silent "e" in the languag is disgrasful and it should go away.

By the 4th yer people wil be reseptiv to steps such as replasing "th" with "z" and "w" with "v".

During ze fifz yer, ze unesesary "o" kan be dropd from vords kontaining "ou" and after ziz fifz yer, ve vil hav a reil sensibl riten styl. Zer vil be no mor trubl or difikultis and evrivun vil find it ezi tu understand ech oza. Ze drem of a united urop vil finali kum tru. Und efter ze fifz yer, ve vil al be speking German like zey vunted in ze forst plas. If zis mad you smil, pleas pas on to oza pepl.

4.12.08

Uvědomila jsem si, že když napíšu slovo průšvih pozpátku, vznikne "hivšůrp". Vyzbrojena touto informací jsem se hned cítila o mnoho lépe.

Jo, a dnešní den by se dal velice výstižné právě tímto slovem označit, nicméně vyzbrojena touto informací necítila jsem se o nic lépe.
Ráno jsem jela busem a co se nestalo? Nastoupil revizor... a já si s hrůzou uvědomila kolikátého je a kdy mi končí platnost...pozdě..."Vystoupíme si, jo?" Takže 700,- v hajzlu. Velice v náladě jsem došla do školy... Vlastička na nás šišlala jako obvykle a pro zpestření nudných hodin nám hodila testík na něco, co jsme dělali loni...ach, jak tu ženu milujeme...

Večer jsem šla bruslit v malých bruslích... a znehodnotila si přitom kalhoty.. páč jaksi nevydržely zavazování bruslí. Ještě že nosim úžasně dlouhé tílko, spíš šatičky, které velice dobře skrylo tu díru v místech, které lidi běžně na veřejnosti neukazují. (Nepočítám úchly v parku... .))

Smrt, vysoká cena za život:)

1.12.08

don't know the conseqences

Vtipné popunčové foto zde

Lemra tu, nic se mi nechce, konverzuju po ajsíkjů jednou rukou... jdu dělat Hajíš!