27.2.09

Ne

snad, že by se nic nedělo. Děje. Fest. Ale to potom. Hlavně... teď...

kdybyste mě snad někdo postrádali, jsem v Itálii.))


18.2.09

Několik dní...

...teď jsem se tak zamyslela, kdy že sem vlastně byla v 15ce...sobota. No, domů jsme došli ve dvě, takže vlasntě v neděli, a že se půjdem eště podívat na Red Dwarf. Byla sem absolutně unavená(usnula jsem asi tak u druhého dílu:))... po tom koncertě mě trochu bolely nohy:)). Moc jsem vlastně ani nepila, je skvělé být na nebublinkatým Rajci, zatímco ostatní tam stylově hopkají s pivkem:) Bylo tam plno vtipných lidí, jako třeba můj bývalý spolužák, dva pěkní borci, co bych je nepoznala, uplně zkouřený týpek u baru, co mi hodil židlu na nohu-chtěla sem ho pekelně seřvat, když sem si všimla, jak na tom je... Nebo třeba If, Mag a Peťa... a tak.)

V neděli jsem pěkně vyspávala asi do dvanácti a pak jsme šli s mým oblíbeným kamarádem T. do čajky. Byla sem unavená, vedli jsme řeči, trošku jsme ulítávala... zkrátka psycho. Měla jsem krásný plán, dojet domů a spát, ale byla akce na zkušebně s Mag a dětmi, tak jsem si šla zařádit-spát jsem tam nechtěla. Že jsem tam přespala, je věc jiná. Ráno, trošku blouznivě, jsem šla na bus, který nejel... Doma jsem poobědvala a jela za If. Užily jsme si drobné povrchnůstky (no... já o sobě ráda prohlašuju, že nejsem povrchní, snažím se nebýt, a oblečení je povrchnost tedy jak přeneseně, tak doslovně:)), no když ty šaty byly ale tak kráááásné... A pak

First neSKA Conspiracy
If takhle měla mít rande s mou NHÚMSDDK a chtěla si pozvat třetí osobu, aby to nebylo trapné. A aby bylo naše spiknutí dokonalé, zvolily jsme si i 3. pasivní článek konspirace, který nám měl krýt záda. No. Ale protože jsme se velice bavily a do telefonu jsme se mu smály tak, že to u věj vyvolalo dojem, že sme snad pod vlivem, špatně pochopil pokyny, takže místo u sebe doma čekal chudák na Flóře, což mě tak zmátlo, že jsem pak jeho mamince řekla čau. Oh, trapas.

V úterý jsme jeli se sirem Semeniukem na Praděd... v největší chumelenici jsme pak sportovali, tvrdil sice, že to byl blizzard, ale mně se to ňák nezdá.)

J a pak jsme byla na chatě na snb a v po ve škole a pak jsem najednou měla chřipku... a to je konec pohádky, milé děti.

Mám depku ze zimy'

A tak dělám jaro všude kolem sebe. 'Aj tady. Doufám, že tam ta žlutá nepůsobí moc nepatřičně.

Nu... a taky jsem tak přemýšlela, esli náhodou nezměním ten obrázek v úvodu (btw autorem je Marcel Marlier, úžasný ilustrátor neméně úžasné dětské knížky Martinka, kterou jsem milovala hlavně kvůli těm obrázkům.)), ale teraz eště nie. Leda bych sama načmárala něco úžasného jarnííího...

7.2.09

Jaro is hííír!

V podstatě počínaje tímto dnem mám prázdniny:) což mě naplńuje štěstím.
Cca před hodinou sem se zbavila všech svých spolubydlících, psa nevyjímaje. Uff. Jsou tak neschopní. Odjížděli už od ráda od devíti a vyjeli ve tři.

Každopádně, víkend v lihu:D Včera bylo Kaččiných 18 s óóbrovským psem, ke kterému jsme jí se Šáruší a Mr. Pruháčkem přáli SEX SEX SEX SEX SEX a Kačíí... pro změnu taky SEX! :D Byli sme ve vtipným podniku nazývaném lentilka, prej a proč? No.. on je tady vevnitř takovej...fialovej. A lentilky sou jen fialový? No, to ne...
Měli tam dobré mojito, dobré černé pivko, trapně neaktualizovanej jubox, takový ten stůl jako na kulečník ale bez děr, no a pak my sme měli lehce v depce oslavenkyni (nespravil to ani půůllitr portského:D), dvě lidské molekuly držící těsně u sebe, z nichž jedna byla idiot:), pak jednu ženu (s fajn přítelem), která ztratila náušnici ode mě, tuto. Jo a Mr. Pruháček a moje maličkost, taky sme dělali molekuly;)

nO a dnes... se chystám do 15ky na Dead Pope's Company etc. s Mag a If:) Uvidímežme...