31.1.09

Ech.

Pololetí tedy minulo, můžu začít s čistým, haha, štítem... třeba se aspoň něco změní, když má ten odporný zakrslý zakomplexovaný skřet odejít... Nu, tohle téma je pro mě stresující, takže jej raději opustím.

Fixa ve čt se tedy jaksi nezdařila. Zato jsem byla s Jakubem:) ve st v Jazz Tibetu. Tomu přecházela návštěva bratránka. Mluvil se mnou jak kdyby mi bylo třináct. Nasadil takový ten úchylný výraz, s jakým mluvíme na malé děti, když se jich ptáme, jestli už někdy udělali něco, co se dělat nemá, a zeptal se: A co pivo, piješ? A co chlapi? E?, řikám si já. Hele, já už sem trochu vyrostla... Všiml si prý. Pamatuju si, jak mě hlídal, když sem byla táááákhle maličká? No jo, jsou věci, který se nezapomínají.

Včera jsem víceméně nechtěně strávila den ve městě, převážně v obchodech. Nakupovaly jsme se Šáruší vééééélkého psa. Plyšového.
Viděla jsem naprosto úžasnou knihu, naprosto anglicky a naprosto asi za sedmset. Slint slitn. Byla o hell umění...
Též tam byla neméně úžasná kniha od Jenny Nowak, další díl o Vladovi... čili zatím poslední díl. Dnes jsem dočetla ten první. Není nad to, držel se přirozené posloupnosti... Ale až budu mít toho movitého sponzora, anebo aspoń part-time job, tak asi neodolám...
Btw, mám fijalkové náušnice.)

27.1.09

Je celá zelená!

Juch. Mohu se s ní mazlit... Bude ležet na nějakém čestném místě, pravděpodobně na poličce... To ste chtěli vědět, co... jop, mluvim o lístku na MoR...

Akorátže, jaksi, a to je provar, se jeho datum nešikovně kříží s Festivalem Fantazie... to mě mrzí. Nějak to pokoumám.

... sem celá fialová...
nešťastná ímougril
přečetla sem Řbitov zviřátek... proto.

14.1.09

Haha. Kompjůteru nemaje...

musim psáti, odkaď se dá.
A je celkem o čem psát.
Ale o tom jindy. Zatim se mi povedlo naškrábat referát o Malém princi. Nikolive prosím kvůli tomu, že je krátký, ale tuhle knížku mám ráda.

4.1.09

Tim Burton's Corpse Bride

Nevěsta je dojemná... vtipná... a ona sama je mi svým lehce cynickým, hm... úsměvem, sympatická. A hospodský (či spíš jeho hlava) mi připomíná Kiva.
Lehce mě ale rozčilovaly titulky... já myslim, že rozdíl mezi ji a je celkem znát, nebo se pletu? :) Inu, nebudu píchat hnidy, jak řekl T.

"If vomit were a movie, this would be the soundtrack,", napsal kritik o Canibal Corpse. XD (smích)

2.1.09

Vzrušující den pokračuje!

To je pohoda, když je pohoda... (Kámen, Rrrr!)
Tak nějak. Souhlasím.
Podařilo se mi sehnat designově skvělé ubrousky, na Teiny toptenové červené náušnice... A přitom jsem stihla potkat...koho že to? Snad ne Magora? Jojo... Študáč a Kofola to jistí, abstinuje. Pak mi volal MTJ, esli nechcu jít na voďára. Jedna z věcí, který se neodmítaj, žejo... Málo času, ale zato sem dostala Mrtvou nevěstu! *SLINT*

Není nad romantickou procházku do nemocnice... tak jsem se tam vskutku vydala...Kdo by tušil že je tak rozlehlá? T. mě navigoval po telefonu. Já se bavila, mu tekly nervy:D Tak pěkně sněžilo... a sněží doteď. Sníh padá sníh a je to dávno...

Chtěla jsem sem dát fotos djembeátkem, leč. Jeden z nás tam vypadá nereprezentativně. On to není. Tak jsem od tohoto skvělého narcistického nápadu upustila. HIhi.



Nový klimatický jev PERVERZE

Kde jsem skončila? U toho, jak je mi líto vánočních stromečků a nikdo to nechápe? Nu...

Ahaaa... tušim, že ani akce 23. se nedočkala nějakýho záznamu... Škoda.)) pěkná akce. Hudba... ehm Punk, sex a pivo:D Tak ňák.

Vánoce se nějak odvlekly... pak jsem společně s 2/5 + psem s trychtýřem odjela do Rokytnice... vydržela jsem tam 3 dny.

NO a pak se na chatičce, kam jsem prchla, slavilo. Už nikdy nevypiju více než jednoho panáka slivky (To není předsevzetí, to je životazáchovné rozhodnutí:))

A založíme skupinu... jdu do toho s Ráďou a Tádou, didgeridoo hráčema:)

Dostala jsem od T. rtěnku. Fialovou. Poprvé.

A včera jsem byla byla s Magorkem na výborné večeři v Garchu.

And now.... sem až do neděle sama a bojím se usínat potmě.