23.10.10

The colours I live.

Podle toho, jak se nění moje životní postoje a aktuální nálady, mění se i moje fav/nefav barvy. V současné době se mi asi líbí to, čemu se ve světě trendy hadříků a blýskavých věcí říká "nude colour".. takové ty tlumené. Přijdou mi správně podzimní, no.. Tenhle podzim je nejaký chladný, ale.

17.10.10

Je to uplně jednoduché.

Když se mám na co těšit a co si představovat a o čem snít (jo, i to k tomu patří), je všechno v pohodě. Teda u mě, jsem totiž tak emočně labilní, až mne samotnou to děsí - co teprve ty ostatní. Nejnepříjemnější bývám, když 1. jsem nervozní, 2. si mě někdo nevšímá, tak jak bych chtěla, 3. se na něco soustředím. Je to nějaké zmatené, a co je druhá nejhorší věc (i když, tu první jsem zapomněla zmínit), vždycky se mi nějak vytratí smysl a původní myšlenka, a zbyde jen takové pěkně /snad/ formulované plácání o ničem. Řečeno kultivovaně. Jinak taky prostě SHIT.

Play again and again and never stop.


takoví strouks s holčičími vokály... ale líbí se mi to.


ti teletabísci jsou trošku přežití, ale ta píseň, mhmmm... CC prostě válej!:D



a do třetice, objev posledního týdne, celé EP je skvělé! Milujeme Passion Pit.







10.10.10

až se na konci otočím, uvidím něco nebo se podívám na začátek tak, jako by nikdy nic nebylo..? oh, fuck.

2.10.10

Praha vol. 2



Tu první Prahu jsem stále nedopsala.. anžto jsem líná..? Třeba.

A tak, v nových botách barvy petrolejové, ladící se svetrem , prošla jsem fav obchody, slintla v JuliusFashion Store, ale "laptop sleeve" na svoji atypickou 13'' jsem stejnak koupila jinde.. Bolely mě nohy, z bot.

Prošla jsem pár boutiques, a takových těch tradičně opěvovaných obchodů, a nic moc. Vlastně vubec nic. Krom.. Skunkfunk. Miluju to! V letošní AW kolekci se trefili do mých fav odstínů.. tyrkysové modré a petrolejové a ty silonky, ty k tomu přesně ladí! Ach! Zde bundička..


A pak, pak už jsem byla jen disapointed.. because i found something what I've been looking for a long time and it wasn't it what I've supposed it to be
. The Kenzo parfem. Ca sent beau. (krásně to voní?) Našla jsem ho. V jedné parfuméérii. ÁÁÁÁááá.. stříkla jsem si na zápěstí a... ono to vubec není ono. Zpočátku to vonělo hrozně těžce a trochu záchodově, pak jsem z toho cítila jen tu těžkost parfémů starých žen a teď už je to jen taková laciná nepříjemná sladkost. A pak věřte na osud. Že když se vám něco či někdo přimotá do cesty, že je to to/ten pravé/ý. Třeba jste jen špatně šáhli nebo se vám už nechtělo hledat a tak jste se spokojili s tím, co jste našli. Ale já jsem protřelá puberťačka, a tak zatím zůstanu u své Christiny s mašlí a na Kenzo si nechám zajít chuť.

No a pak jsem viděla a zkusila také X brýlí, nerďáckých a babičkovských a mají tak o 73, 92% větší nabídku než v Ol a o 42% než v Hr. Z čehož vyplývá.. že stejnak musím nějaké nebohé stvoření, které se se mnou přátelí, dovléci někam, kde mají pěkné brýle a přinutit ho, aby mi sdělilo svůj názor.

A ještě, knihy Anagram are closed forever, as the shop asistent said cos of their trouble with owner of the area. However, before they close the bussiness really forever, I bought a book there. It's a english book, by Giovanni Boccaccio, and it's called The Eaten Heart: Unlikely Tales of Love. I wonder what is the czech translation. Anyway, I start reading and damn! it looks like I forget everything! Everything I've ever known in English!

I'm little drunk coz i'm happy little boozer and i drink alone. The wine. Cheers!