23.9.09

"Live your life!"

To křičel Borat na svou přítelkyni slepici, když ji vypouštěl někde v centru amerického města... oko-uzlující.

Floating je též oko-uzlující. I ucho-uzlující a možná i srdce rvoucí, bych tipla.



Taky se mi velmi líbí David Černý a jeho promrdaný roky, a Metalmorphosis... chtěla bych si ji prohlédnouti...naživo.


22.9.09

Mám chuť na letmý polibek...

Jo. Mám. Jsem na tom fakt asi blbě nebo co, pročítám staré smsky a přistihnu se, že se tvářím nejdřív jako idiot s nejširším úsměvem na tváři, což se začne měnit do jakési slzavé grimasy. Prostě cvokatím.

Pokračování článku na téma, jak se pozná, že už není léto... Moje opálení bledne..v důsledku čehož bledne i moje vypálená páska z Masters... trudné je to. Podzim bolí..? Ale prosím vás..

Loni, tipuju že touto dobou, byl v Olomouci Gaudeamus. Možná se pletu. Každopádně si tu loňskou akci pamatuju celkem zřetelně i s detailama.. teď jsem se nicméně vrátila z letošní akce podobného (nekoblihového:D) charakteru... hráli zde Flash the Readies a skvělí Memphis, na který jsem si zapařila s Evičkou, jak už dlouho ne. No a pak jsem za poslechu Klenotu a přemýšlení o žlutém triku jela domů... a tady na mě čeká s výmluvným úsměvem, možná spíš ušklebkem, papír a na něm Préteritum německých sloves.. aspoň ze slušnosti nakouknu. A půjdu spát.

16.9.09

Jak jsem poznala, že už není léto.

V autobuse se rozsvěcují světla, když jedu v pět hodin pryč.

Je mi na umření.


12.9.09

Představa šťastnýho života je asi fata morgana

M-men makes me mad. Ale snažím se na to zapomenout a vzpomenout na to, jak jsem žila předtím... kým jsem byla a byla-li jsem ta samá, jako teď.

V Praze na Žižkově bylo chcíplo a zemřelo a bavit se dalo akorát s obsluhou. Depresily jsme s R, protože nám mužové komplikují život. Fixí placku jsem si nekoupila, ale zato... mám nejlepčejší bundokabát, co v Praze byl.. eště že jsem Krakatau(a) našla:D

Korále z Melantrichovy ulice budou taky trendy kus, až je navléknu, do čehož jsem se pustila už ve vlaku, ve kterém jsme málem zmrzli, neboť klimatizace jela na plno a chladila vzduch ve vlaku na krásných ledových asi 13°C, a vysloužila jsem si tím udivené pohledy. No a? Měla jsem si jako radši luštit křížovky?

Poslouchám Klenot a je mi mizerně.
Včera byla chlastací akce ve V-vile, ze které jsem ale odešla k M-muži, a ráno se vrátila akorát pro věci a cestou mi začlo být fakt na umření, tak jsem na sebe doma nainstalovala takovou tu hřací dečku do zásuvky, a lehla si na ni..a usnula. Spala jsem asi dvě hodiny a moje stehna vypadají, že mám skvrnitý tyfus nebo tak neco, protože jsem se trošku připálila. Žena hloupá, co:D

8.9.09

Broke her little bones on the bolders below...

Moje léto skončilo nádherně. I první týden byl nádherný. A teď... něco je špatně.

Když to shrnu, byla jsem neskutečně kulturní. Kino, divadlo, galerie, kavárna, oběd, knihy,... i na sport došlo. Ach jo. A lusk.. a je to v háji.

Viděla jsem Zažít Woodstock a zažila zklamání-byl to nijaký film. Za dva týdny si nevzpomenu, o čem byl.

Viděla jsem Poiésis
, byla jsem z toho trochu zmatená. Just a little.

Zato... včera! Viděla jsem Koralinu, tedy, Coraline, kterou současně čtu. Kniha špicovní. Film... prostě dokonalý. Po vizuální stránce luxus, po dějové stránce byl obohacen o pár věcí, které v knize nebyly, ale nic tím neztratil, spíš naopak. Pak jsme si byli kulturně posedět v Kratochvíli, kam ještě přišla slečně Ter, daly jsme si na závěr máslové sušenky, co nejsou máslové, ale já nějak nevim, jak se jmenujou správně. (bretańské, teď jsem si vzpomněla!)


Dneska mi náladu zvedlo jedině zjištění, že koncertní a akční sezona začíná, a v U-klubu se mají odehrávat skvělosti a hudebnosti uplně geniální. Sunflower caravan, které jsem nestihla na konci léta tu budou znovu ještě v říjnu, a to mi fakt nesmí ujít.

Zítra vychází Klenot
a já odjíždím do Prahy na vidláckou exkurzi, jakože. Haha. Koupím si placku FiXy. Koupím si možná vinyl fiXy. To jsou ale smělé plány, coož.

A ještě v listopadu hraje Sonata..chje, to je život.

Ještě že jsou věci, které mi náladu zvednou... jinak by se válela zašlapaná do koberce, nebo do rozbitých dlaždic olomouckých chodníků.