20.4.08

Hi!

Co na tom, že už jeden blog mám, ale on je... prostě mě štve. Nikoli obsah, ale forma:) Ba ne, spíš prostě ta stránka... kde sem měla, vlastně mám, svůj pavučinovej blog, není ono. Tak se přesunuju sem, na blogger. Vítej domaXD

Jo, teď je pro mě mimořádně nudné období... kdo ví proč. Doufám že brzy pomine. To, na co se těšim ...
  • až budu moct zavolat slečně Feli, na rasta's
  • na svoje narozeniny, jak to třeba aj s někým oslavim
  • jak dostanu některé dárky (já chci tu kalabasu... taká úžasná věc je to...)
  • jak začíná sezóna hudebních festivalů a jiných vtipných věcí...
  • jak se konečně naučim zarábět s těma adobe-legracema... photoshop a ilustrator... a jiné vtipnosti
  • až pomine tohle nudný a neinspirativní období...
TeĎ jsem stáhla jedno demo album Nightwish... * áááááh* , úžasné...

To, na co se skutečně netěšim...
  • jak mi moje milovaná babička zase pošle k narozeninám nějakej pohled, a já už vidim, jak při jeho spatření dostatnu záchvat (eště nevim čeho) ale vzbouří se mé umělecké a estetické cítění, páč moje babička naprosto postrádá něco jako již zmíněné cítění a vkus... a za roztomilé považuje růžové chlupaté věci, plastové ohavnosti, kýčovité barevné sklo a (což je asi nejhorší) takové ty odporné pohlednice typu: "Zátiší s falešnými perlemi, lahví od vína, růžovou růží, a pseudogotickým prstenem" , to celé ve zlaceném rámečku... (tenhle konkrétně mi poslala k svátku). Děs.
  • jak zas budu muset čelit krutosti a idiocii toho blba, co nás učí vědě matematické... a co je na mě zasedlej... (a to si asi nenamlouvám), při čtvrtletce... (při tom slově se osypávámXD)
  • jak musim lehce vylepšit svý skóre v tom ústavu... se čtyřkou z matiky se možná vyrovnám, ale s toutéž známkou v dějepise?? Já? NIkdy!
MImochodem, včera jsme mi dělali zeď... plácali jsme na ni textilní tapetu (hráli nám k tomu NightwishXD) , ve vskutku ohavném modrém odstínu... uniformní modř...*bléééé*, po uschnutí prý bude světle modrá, tož uvidíme... teď je zatím ve fázi schnutí, což znamená flekatá, podle tloušťky vrstvy materiálu... Takže spim u bratrů na zemi, na svý matraci... i když trollík mi milostivě dovolil, než odjel šikanovat babi a dědu Litlle Red Tractorem, že mohu spát na jeho postýlce... Možná jeho velkorysou nabídku využiju... Když dává, že jo...

Dobrou noc!

Žádné komentáře: