28.11.08

Eště nejsou Vánoce...!

Zoufale se držím této myšlenky, protože si chci Vánoce náležitě užít s veškerou tou rozkošnou voňavou atmosférou, která u mě ještě není a zatim vypadá jen jako punče na náměstí... btw po FiXe jsem byla poněkud (ehm, dobře) těžce ve stavu způsobeném nadměrným požitím punčů... myslim že byly tři, z toho jeden absintovej... Inu bylo to lehce zábavné, o to víc, že jsem měla Svou Úžasnou Chlupatou Čepici S Ušima a budila až chvílema nepatřičný úžas. Já ji prostě miluju.
Taky jsme s Pudem počůrali radnici... a FiXa hrála... leč já asi moc nevim co. Trapas. Pak jsme šli do Vertiga se starým kámošem, který mě nepoznal:) a tam... jsem získala medvídka Pú... a ještě trochu alkoholu.
Pud mi chce dát sklo k Vánocům.

Lehce začinám přemýšlet nad dary... dnes jsme s Šáruškou objevily náhodou objevily nádherné stužky, v barvě úžasné modré a zelené, ale ne ty plastové, byly přírodní-nebo se tak aspoň tvářily, a mě to inspirovalo... co kdybych nedávala dary, ale obalový materiál na dary? To by je mělo potěšit minimálně stejně jako jiný mnou vybraný dar, ne?

Achjo... kdybych měla přítele, dostane Axi, Dark Temptation, protože je bezkonkurenční...! Voňavá, samozřejmě.

Nedostanu k Vánocům lístek na MoR 09?
TAK SI HO KOUPIM SAMA, HNUSNEJ SOBECKEJ JEŽÍŠKU!!
.)


25.11.08

25.11.2008

Zitra hraje FiXáááá na náměstí, což považuji za opravdu dokonalý dar:D Mám totiž svátek... Super, cooo...

Už jsem se zmínila o koncertu UDG? Nikolivěk... Inu, překvapil mě vysoký podíl trendydívek v celkovém počtu návštěvníků... Ehm, byla jsem tam...s Magůrkem... Což se ukázalo býti užitečné, mimo jiné, když jsem ztratila náušnici (tu kovovou, co s nima teď jsem furt!) a on ji velice akčně hledal, avšak našla ji jiná akční slečna, za což jí patří můj dík.)

Jinak, prý bych měla mít teď období, kdy vyšší mocnosti rozhodují o mém osudu... tak nevim. Asi bych se měla nějak přičiniti, aby ten osud bylť příznivý... tak pro jistotu nevim co dřív, jako vždy, mám zaflákané víkendy a chuděra Haňule si stěžuje, že na ni nemám čas.)

PrAvda... víkend teď jsem kalila...ale opravdově...s klukama mýma nejdokonalejšíma... Hloupá nostalgie (pohřební ústav? Jak příhodné, některé vzpomínky bych prostě měla pohřbít na dno svý můří a špinavý duše...) mi přikázala se podívat na některé staré fotky... třeba ta z tábora, kde stojíme spolu nad hromadou bordelu z našeho stanu... Je mi líto, co se z ní stává...

Veselejší... objevila jsem to dílo, nad nímž jsem slintala v Šenově... Takový dokonalý obraz či co...


Pomíjím fakt, že se tvářim jako eště slovo a zabiju tě! Ale tak nějak teď jako vypadám...

8.11.08

mrtvolno

Ve čtvrtek jsme byly s Teou na indické přednášce, bylo to fakt velice zajímavé... rozebíraly se rozdíly mezi východem a západem, náboženstvím a vůbec to, jak je tahle doba na falešná a hnusná a podle dávných předpovědí má ještě tento čtvrtý věk Hádek trvati dlouho.
Zapěli jsme si Hare Krišna... a na konec byly ochutnávky rozličných tradičních a vegetariánských jídel. Zřejmě jsme vypadaly obě velice hladně a velice nenasytně, páč paní, co to rozdávala, se u nás zastavila nejmíň třikrát a nabídla nám. Pochopitelně jsme neodmítly;)
A pak jsme zamířily vstřebat nové poznatky do čajovny... Kde se nám dostalo cti připravovati si čaj, byl moc dobrej, cítila jsem v něm ryby a chleba (báj´dvej koupila jsem si Masala koření, a můžu si dělat Yogi v plné kráse a chuti. Leč zjistila jsem že stejně můj recept byl výborný a Masala ho hned tak nenahradí;)) a povídaly jsme si s čajmeny a co se nestalo? Dostaly jsme pozornost podniku! Japonskou směs! Asi jsme fakt vypadaly zoufale...
A včera jsem si vyposlechla blablabla o důchodové reformě od jedné staré kamarádky, a pak Kačce ujel bus, ač jsem přemlouvala řidiče, aby ještě chvilku počkal."Já jezdim na čas!", byla jeho odpověď.

Akce to byla vtipná, že jsem jak kyselina, už vědí všeci, a zvlášť chlapci byli velice udiveni, jak moc papám.

Nejvtipnější byl ale závěr akce, když jsme šli hrát schovku na hřiště místní střední školy... a mě se podařilo aktivovat alarm budovy, protože jsem nutně potřebovala vylézt na ty zatracené točité schody. Siréna hlasitá, v nočním tichu se to pěkně neslo. Zdrhali jsme.

.)

3.11.08

smůla...

A smolně černej den... leč já, já se nedám. Taky moje nové tričko je smolně černé a na zádech má nápis: Delicious... Luxusní, ale opravdu.)

Vyřešili jsme dnes konečně ten trapný problém, co koupit Šárušce k těm zatraceným narozeninám. Nikdy bych nevěřila, že nakupovat a okupovat obchody s dvěma chlapama může být taková fraška. Tedy... frašku z toho udělali oni. "Co jí takhle dát dlažební kostku?"
No, doufám, že se jí čtvercaté hodinky budou zamlouvat a stejně tak i Psí zima, můj vkus je dokonalý přece..



Dokonalá kýčovitě modrá obloha a barevně s ní vůbec neladící listí, není to nádherné...? Na Mlžném výletě to takhle vypadalo vesměs všude (teď jsem hrozně zatoužila použít slovo vesměs, jen jsem musela vymyslet větu, kam by se aspoň trochu hodilo.))

So enjoy this colourful autumn...


2.11.08

"ÁÁÁááá... něco mi leze v nohavici a lechtá mě to!"
"Počkéééj... to bude asi žížala!"

.)