28.5.08

čajovna

Už potřetí v tomhle týdnu? A to je středa... :)

24.5.08

chjoo...

nic se nelepsi, ba naopak, vsecko je jen a jen horsi, dukazem budiz i to, ze mame zavirovanej komp, a proto ho nemame, pac ho William cisti... tak mam jen mamin notebook, kteremu se snazim vyhybat, coz bylo prozirave... lec potom sem k nemu sedla a hnedle se mi podarilo jaksi zahadne prehodit klavesnici, takze nic neni jak ma byt a nejde ani interpunkce...tragedie:)

Ale teď přišla máma a kupodivu už to jde... co že to mačkala?

včera jsem byla foukat bubliny, viceméně z nudy, páč to bratrovi hrozně trvalo...

19.5.08

All Tommorow's Parties

Nevim, co mě čeká, ale rozhodně bych brala nějakou aktivitu... aspoň že jsem včera mohla být s If a Italem... i když to byl velice bizarní zážitek... a to myslim jako vážně. Totálně promočení, v největším lijáku... na bruslích na mostě mezi sadama... no a koho že to nepotkám..? Magdalínu? Oh no... ale proč na mě tak blbě hleděla...? Vlastně... proč na mě včeci čtyři tak blbě hleděli? XD fakt... to stálo za to. Potom jak homelesi sušíme pod mostem trička...a já medituju, co tak budu dělat... tak jsem se naprosto promrzlá vydala do Kratochvíle, kam za mnou pak přišla If... paráda, aspoň ten závěr stál za to.

A dnes? Ehm... ráno jsem zaspala, a to sme měli na devět, takže sem přišla až na třetí a čtvrtou hodinu... no a pak šla domů. Domů? Tam se mi nechtělo... tak že bych si konečně půjčila v knihovně něco o těch drátech...? Inu, půjčila, kdyby měli, že... a oni ne. Smůla slečno. Tak mám Kuchařku stařenky Oggové... to je paráda! A ještě takovej anglickej romám ze sedmdesátejch let, o hippících, punkáčích a skinheadech. By si to někeří měli taky přečíst...

Což mě přivedlo k zamyšlení nade mnou... a došla jsem k závěru že moje hipísácké já odešlo s tak šestnáctýma narozeninama. O čemž svědčí nejen absence někerých barev a prvků ve skříni a podobně.... ael taky někde uvnitř mojí hlavy (esli tam není duto a prázdno, ne-li i vakuum:).
Nu, tak jsem tu etapu svého života ukončila tím, že jsem své kecky, na kterých byly doteď takové barevné legrácky, lehce přebarvila... zatemnila, by se dalo říct. Póza? Jasně, dyť já jsem pozérka a herečka... tragédka. Ale umělý slzy bych asi teď nepotřebovala.

A trocha nostalgie? Sáhla jsem po tom parfému, co jsem našla pod stromkem... a zjišťuju, že jsem ho zatím měla jen při jedné příležitosti, kterou mám spojednou s jedním konkrétním člověkem, a sakra, vzpomínky jsou mrchy... a docela mě to rozhodilo. !Au (byť voní krásně, tak nevim nevim...)

18.5.08

... písek mezi prsty...

Mám pocit, že přesně takhle mi utíká život. Tenhle rok, od doby, co jsem skončila v oddíle, je takovej proflákanej... a ne že bych chtěla. Asi se nesnažim... musim najít zas nějakou jinou cestu, protože tahle se ukázala býti slepá:) Jaktože o tom dokážu i psát? ... teĎ jsem akorát konečně dokončila to tričko pro If, který mám rozdělaný už tři týdny... juch.

A to další se jmenuje I hate this blue... a je (právě že překvapivě) tmavě modré. Taková ta uniformní modř, kterou uplně nesnášim, ale v tom sekáči mě tak nějak zaujalo... tak jsem si ho vzala.

A včera jsem byla s Tadem venčit Williama:) podél Moravy... pěkné dopoledne. Nezapomínat na staré přátelé, jo já vim, ale proč mám pocit že oni na mě moc času mít nechcou... achjo... umřu stará a opuštěnáXD

16.5.08

márihuanáá a rokenróóól

No dnes jsem ani neměla v plánu nic psát... včera jsem byla se skautíkama v klubovně, zdobit:) vytvořila jsem slunečnicovou mandalu, nechť visí na jejich stěně na věky... popřáli jsme Zdeníkovi, a pak jsem jela domů, kde tata přesvědčoval babču o tom, jakej je svět sviňa a jaký sou lidi kurvy. Nebo něco takovýho ne moc pozitivního... tak jsem šla spát, a pak mi napsal Ing.Pud, že na ten Majáles jako nepojede... no takže nikam nejedu ani já, takže zas budu večer doma a padla na mě taková deprese... stejně budu dycky sama. I když kamarádi jsou, to jo, ale když bych potřebovala, nikdo nikdy nemůže... a každej je šťastnej, že má tu svou druhou drahou polovičku... a já nic, a padá na mě tíseň... :'( Ne, nejsem emo, jen jsem docela smutná... Ael to nic, dyť mě to zas přejde... tak bloumám po Bandzonu.cz a našla jsem svou milovanou Bílou vdovu od Dukly Vozovny... těžko říct, ale když tu písničku slyšim... mám takové nepopsatelné pocity... přitom není nic extra, ale pro mě je hrozně krásná... Až k slzám.

14.5.08

O tom, jak se nic neděje

jen jsem akorát dneska vyhořela (beztak že jo) z matiky... to je prostě předmět... asi se s ní nikdy nevyrovnám a do jejích tajů neproniknu... sakra!
pak čtu úžasnou ruskou fantasy... Běsova tvář... a zcela jsem tý knížce propadla:)
našla jsem ten obchod s rolničkama... jedno květinářství;)

Jo a událost dne, když brácha (Troll) hodil na bráchu (Kubu) skejtový prkno. Neptejte se mě, jak k tomu došlo, to se nám nepodařilo zcela objasnit. *smích*
a pak jsem fotila s Trollem... vtipecXD a on mě maloval
asi mu nikdo neobjasnil, jakže se to vlastně ty ženský malujou, takže sem skončila s úžasným modrýma monclama pod každým okemXD



Troll. (Se svým absolutně nejnevinnějším úsměvem...)

13.5.08

Naštvali mě.

No a co, že mi jako není osumnáct, koho to štve? Mě ne. Jim to nepřipadá jako ten správnej věk... pro podnikání?XD Ba ne, jen jsem chtěla na Fler.cz prodat pár věcí, co se mi docela povedly, už jsem se adaptovala na myšlenku, že něco prodám... a teď tohle. A ještě bych měla mít svůj účet... muhehe, to je vtip, NE? No jo, jsem sice socka, ale budu si ho muset založit, páč jinak to nepůjde... No jo. Já... taková finančně bezstarostná a lehkomyslná bytost...

A s tím prodejem... No prostě se mi nechtělo prodávat to někomu koho neznám... jenže jednak ze zjištných důvodů a jednak že už nevim, kam a komu s tim, a nechat to válet doma se mi nechce, jsem se rozhodla takhle. To třeba pro If, aby věděla:) Smůla.

Ach, jinak pořád se nic nemění, už mě to ani nepřekvapuje... ani neštve. Nebo lžu?

11.5.08



Oh ano... moej ramínkoXD ale hlavně to modrééé...!






A toto je Baruška... není rozkošná? (čistě řečnická otázka, ona je roztomiláXD)





Rastáááá's

Ták... a Kačika má konečně to, co chtěla... i když ponechme stranou, jsem vlastně nadšená, no ne? Jen ty další nebudou z chemlonu, jooo.
Jsou tak modré... jako ten tyrkenit.
Moje nová láska se jmenuje Perfect Circle... už jsem to řikala? Asi ne....
Moje stará láska už zrezavěla. A srdce (bylo-li kdy zkrvavené) se už zahojilo...
Staří přátelé jsou dobrá věc.
A teď sem sama doma. Když svítilo slunce, bylo to největší pohoda. Ale jak se stmívá, padá na mě tííseň. Která nemá slovaXD
No fakt. Byla jsem na dvoře, kreslit bublinky... a málem mi do toho napršelo. Při tom jsem testovala novou hudební místnost a cd...
A dospěla jsem k názoru, že si bejbypank přece jen koupim:)
Jooo...

7.5.08

Majáles

No jo, štve mě to... kdo-ví-proč-si-sakra-pořád-připadám tak blbě sama... jo a taky na mě všichni kašlou, když bych nejvíc někoho potřebovala... to je život, jak by nepochybně řekla Punčocha... jo, život je taky to, že mi Tad poslal jednu fotu z nějaké akce v Huzové, praviv, že takových kompromitujících fotek má doma hodně. (Pro představu, na té fotce mám strašnej výraz, ale není se co divit, páč je to focený přesně v 9:51, hrozně po ránu a já nepatřím k těm, kteří vypadají v tuto denní dobu dokonaleXD dokonce mi jeden chlapec řekl, že jsem dycky tak krásně pomačkaná! a mám tam strašně mastný vlasy a bohužel je to vidět (bouřlivá noc asiXD) a v pozadí stojí Ráďa a tváří se... no jako RáďaXD. A ještě mám kruhy pod očima... takže z pochopitelných důvodů ji sem fakt nedám)
A na Majáles sem jela sama... a až tam se potkala s Ginger a Bárou... nu což. A pak tam byl i Tad se slečnou a Ráďa, a takže sem nebyla až tak sama, což trošku zmírnilo můj... ehm... lehce depresivní pocit, který se mě zmocnil cca ve tři hodiny a pár minut. Tak jsem seděla na Trojici, slunila se, a užívala si své drobné smutnosti... A nejvtipnější byla cesta z Majálesu narvanou sedmnáctkou až po komiín za zpěvu Kozla a Uvázali kozuXD Prostě joke. Abych nebyla nespravedlivá, tak Airfare byli taky dobří, aj Mig 21 (vlajky vlajííííííí mír volajííí mííííír volajíííííí...)
A v sobotu jsem byla násilně zavlečena na letňák, za což se stydim. Zabijte mňa!

5.5.08

Hlubokomyslná úvaha na téma konvencí.

Jojo... úvaha nebude, protože se mi nechce psát, protože bych musela přemýšlet nad formulací, na což teď moje mozková kapacita nestačíXD Inu, dozvíte se jindy...
Rozebírám s M. existenci, příčinu a podstatu jeho problémů. Má za to, že já a) žádné problémy nemám, b) můžu za jeho probémy, c) nesdílím s ním jeho pocity, d) nepovídám si s ním, e) nepomáhám mu,...
Jo. Jsemť prý kámoška nad zlato (napsáno s tou největší dávkou ironie, co lze vložit do ajsíkjů-rozhovoru:))
A teď odcházím, za svým drátem, jež čeká nahoře.
Stay aliveXD

3.5.08

Oh ano. Hm...

Včera jsme byli na koncertě Hm... v rámci ekologických dnů Olomouce... vtipné. Moc vtipné. Dokonce tak moc, že jsem potom nejela ani na tu rodinnou oslavu(stejně by byla nuda!) Inu, co se dá dělat...drahé příbuzentstvo se muselo obejít bez Kai, která pobývala toho času se svými přáteli... a depresila že je sakra sama...

Den předtím jsem spala v botance...to byl úžasnej večer (a noc) a vlastně i to ráno... ten den neměl chybu. Mohu se chlubit tím, že sem sdílela postel s Leem a část noci i s Terkou... heč.

Joo... mě baví měnit tenhle blog... baví mě psát ho... ale nějak se mi nechce... a přitom je tolik věcí, který bych ráda ventilovala (je-li to přípustné...XD)

Asi před 1,5 hodinou jsem se vrátila z bowlu, na kterém jsem byla nečekaně s mámou... ale bylo to pěkné. JO a nepijte Canada Dry. Pěknej hnus.

O ano... www.doodletoo.com , strávila jsem tam dnes asi dvě hodiny svého života..

2.5.08



Tyhle jsem dělala po vzoru těch svých Punčošce... moje jsou zeleno-ametystové. Tohle je korál.