30.9.08

Gaudeamus '08 a jiné vtipnosti

Zmatkařim sice, ale nakonec jsem do Příkaz jela... akce sqost, ani fakt, že tam byla skoro třetina našeho profesorskýho sboru, mi přeci nemohla zkazit ani náladu ani mi zabránit v dělání hloupostí...Punčoška, co se náhodou taky vyskytla s Pedrem, soudila, že mám dosti už po jednom. Asi jo, no... Mno, medovina byla dobrá, pivo překvapivě též a Moranka dnes loudila, esli ji seznámim s "tim pěknym kytaristou". No.

A včera Gaudeamus, domluvit se s chlapci vyžaduje menší konspirační akcičku, páč se domlouvat s dvěma lidima naráz, pakliže je jeden naštvanej na druhýho a předem se zavazuje ke korektnímu jednání ( a přitom sou to kámoši a maj se rádi... Filio a Makenzen....)) a já o tom nic nevim a napíšu jim, no je to složitý. A to sou to chlapi. Nakonec to dobře dopadlo, vždycky jsme se rozdělili, abychom se mohli hledat a psát si vtipné smsky jako: "Kde seš? My jsme za velkym stanem vedle hajzlu..." , což mi upřímně vubec v tu chvíli nepřipadalo jako dobré udání polohy... všichni mi připadali hrozně velcí a vysocí a kde sou nějaký hajzly, to taky věděli bozi...
Na FiXu jsem byla v dohledu... parádní. Pak dohráli, my sme šli pro piva ke stánku, což předpokládalo stát asi 20 min na jednom místě ve frontě, pak mi džentlmeni dali moje, tak jsem se vzdálila... pak mě to nějak vcuclo do kotla, který se tvořil na Horkýže... chvíli jsem se vyhýbala pogujícímu Mirovi a spol., pak jsem se zbavila piva a nechala se pohltit pulzujícím davem, a tam byli všeci... Tea, Magor, Bivoj, Jirka and many others samozřejmě. Psina v kotli. Moje trapné boty začínají vypadat celkem zkušeně.

A když jsme šli dom, chlapci mě naštvali, nebo spíš já se naštvala, protože mi to v tu chvíli připadalo jako dobrý nápad, chtěli dělat akci beze mě, už i oni, zrádci. Pak se pěkně lísali... No. Jsem to ale odporné intrikující stvořeníXD co?

Žádné komentáře: